J.Pilsudska Daugavpils valsts poļu ģimnāzija
Par mumsAktivitātesFotogalerijaBibliotēkaAvīzeSkolas dokumentiSkolēniemVecākiemStundu sarakstsE-žurnālsPL

4.A UN 4.B IZZINĀJA RĪGU MĀCĪBU EKSKURSIJAS LAIKĀ

2024-05-30 09:22:55

Š.g. 24. maijā 4.a un 4.b klases skolēni devās mācību ekskursijā uz Rīgu. Skolēni apmeklēja batutu parku “Jump Space”, un rotaļlietu kolekcijas muzeju “Mūsu bērnība”. Atgriežoties mājās skolēni dalījās ar iespaidiem un latviešu valodas stundā izteica savu viedokļi par ekskursiju.

Lūk dažas no skolēnu pārdomām:

Man ļoti patika šajā ekskursijā, jo bija ļoti interesanti un jautri. Man liekas, ka tādas skolas ekskursijas ir vajadzīgas, jo daži nebija muzejā vai Rīgā. Tas palīdz pazīt dzīvi un kļūt patstāvīgam.

Man patika ekskursija, jo mēs pavadījām laiku ar klasesbiedriem, uzzinājām informāciju par vecām lellēm un rotaļlietu izgatavošanu Latvijā. Es domāju, ka šī ekskursija māca būt patstavīgiem un uzmanīgiem.

Šī ekskursija māca būt drusku atbildīgākam par sevi, un arī būt draudzīgākam. Bija loti jautri. Nākamajā gadā es arī gribētu aizbraukt uz turieni ar klasi.

Man liekas, ka šī ekskursija ir vajadzīga, jo mēs ar klasesbiedriem kļuvām draudzīgāki. Lido mēs paši ņēmām, ko gribējām, un paši maksājām, tas mūs mācīja būt patstāvīgiem.

Šajā ekskursijā man ļoti patika, un tā bija lietderīga ekskursija. Es uzzināju ar ko spēlējās mani vecāki un vecvecāki. Man ļoti patika lēkāt uz batutiem un mēs garšīgi paēdām Lido.Tā bija mana viena no visinteresantākajām ekskursijām.

Man liekas, ka mums vajadzīgas šāda veida ekskursijas, lai labāk saprastu mūs pašus. Muzejs, kura nosaukums ir “Mūsu bērnība”, bija vajadzīgs, lai pazītu vecas rotaļlietas. Es tagad sapratu, ka tās rotaļlietas ir mūsu vēsture. Batutu centrā bija jautri. “Lido” man loti patika ēdiens, un tur mums bija pieredze skaitīt un aprēķināt savu budžetu. Tā bija brīnišķīga ekskursija!

4.A UN 4.B IZZINĀJA RĪGU MĀCĪBU EKSKURSIJAS LAIKĀ