J.Pilsudska Daugavpils valsts poļu ģimnāzija
Par mumsAktivitātesFotogalerijaBibliotēkaAvīzeSkolas dokumentiSkolēniemVecākiemStundu sarakstsE-žurnālsPL

EKSKURSIJA UZ ATRAKCIJU PARKU “AVĀRIJAS BRIGĀDE”

2024-05-27 13:14:32
EKSKURSIJA UZ ATRAKCIJU PARKU “AVĀRIJAS BRIGĀDE”

15. maijā 5.a un 6.a klases skolēni devās ekskursijā uz atrakciju parku “Avārijas brigāde”. Eksursijas mērķis bija iepazīt animācijas filmas “Avārijas brigāde” slavenos varoņus, izbaudīt HER Surf atrakcijas, virtuālās realitātes piedzīvojumus, karuseļus un iepazīties ar aizvēsturisko pasauli, izstaigājot dinozauru taku.

Ekskursijas diena bija saulaina un silta, tas raisīja skolēnu sejās smaidu, jo varēja izbaudīt priekus visās atrakcijās un karuseļos, komandās uzspēlēt lāzerpeintbolu, izbaudīt braucienus un lidojumus virtuālajā pasaulē, apskatīt parku no cita skatupunkta un doties galvu reibinošā braucienā ar ķēžu karuseli, pārbaudīt savus spēkus un pārvarēt šķēršļus virvju trasē, nofotografēties kopā ar Bembelātu, Poteriku un Sīlinku, izbraukt ar velokartiem brīvā dabā 400 metrus garā trasē. Visdrosmīgākie skolēni nebaidījās iekāpt “Svārstā” un apgriezties apkārt 360 grādos.

5.a un 6.a klaes skolēni iesaka apmeklēt atrakciju parku “Avārijas brigāde”, jo tajā katru sagaida aizraujošas aktivitātes un atrakcijas.

Informāciju sgatavoja J.Gasina un I.Kablanova

EKSKURSIJA UZ ATRAKCIJU PARKU “AVĀRIJAS BRIGĀDE”