J.Pilsudska Daugavpils valsts poļu ģimnāzija
Par mumsAktivitātesFotogalerijaBibliotēkaAvīzeSkolas dokumentiSkolēniemVecākiemStundu sarakstsE-žurnālsPL

BIBLIOTĒKU NEDĒĻA SĀKUMSKOLĀ

2024-05-03 09:15:53

Bibliotēku nedēļas ietvaros sākumskolā norisinājās lasītveicināšanas aktivitātes. To mērķis bija padarītu lasīšanas procesu interesantāku un aizraujošāku un motivēt ikkatru izglītojamo grāmatu lasīšanai.

Šajā nedēļā bibliotēka kļuva par svarīgu vietu, kur varēja atklāt jaunus piedzīvojumus, jaunas, brīnumu pilas pasaules, šķirstot gan jaunākās, gan jau sen bibliotēkā esošās grāmatas, un dalīties ar saviem iespaidiem. Šī aktivitāte ne tikai veicināja lasīšanas ieradumus, bet arī attīstīja komunikācijas un sadarbības prasmes starp skolēniem.

Lepojamies ar mūsu skolas aktīvākajiem lasītājiem:

Lauru Siņavsku- 1.a kl.,

Ignatu Žuravļovu- 2.a kl.,

Martinu Skurjatu- 2.c kl.,

Violetu Skani- 2.c kl.,

Paulinu Rožaščonoku- 3.c kl.

Šie skolēni dalījās savā lasīšanas pieredzē, apmeklējot katru klasi, rādot saviem skolasbiedriem grāmatas, kuras tiem īpaši iepatikušās, un iepazīstinot ar šo grāmatu saturu. Tā bija brīnišķīga bibliotēkas grāmatu reklāma.

Šīs aktivitātes bija lielisks veids, kā veicināt lasīšanas ieradumu attīstību, bērnu interesi par grāmatām, aktīvāk lasīt, tādā veidā ne tikai pilnveidojot savu lasītprasmi, bet arī paplašinot redzesloku. Tā radīja pozitīvu un iedvesmojošu lasīšanas vidi skolā.

Liels paldies skolotājai Lūcijai Babulei par interesanti un lietderīgi pavadīto bibliotēkas nedēļu un par regulārām ikdienas aktivitātēm, kas motivē skolēnus lasīt grāmatas.

BIBLIOTĒKU NEDĒĻA SĀKUMSKOLĀ